Menu

By EasyWebsite

0

E-Shop για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις 300€+φπα το έτος

Τι Περιλαμβάνει:

Κατασκευάζουμε και συντηρούμε πλήρες λειτουργικό eshop για τα προϊόντα σας, με συνολικό κόστος 300€+φπα το χρόνο.

Όπως ακριβώς αυτό εδώ το Demo. Χωρίς εκπλήξεις, χωρίς περιορισμούς, χωρίς επιπλέον χρεώσεις για προσθετα χαρακτηριστικά.

Συμπεριλαμβάνει ετήσιο unmetered hosting, email support, συντήρηση.

Θα παραλάβετε το eshop σας έτοιμο, λειτουργικό, συνδεδεμένο με τον τραπεζικό λογαριασμό σας, και με τον συνεργάτη ταχυμεταφορών που έχετε επιλέξει. Θα μπορείτε να πουλήσετε και να εισπράξετε από την πρώτη μέρα!Θα έχουμε καταχωρήσει 50 προϊόντα σας ενδεικτικά, που θα έχετε επιλέξει εσείς και θα μας έχετε στείλει τις περιγραφές τους. Σε αυτή τη βάση θα σας παρέχουμε 2 ώρες τηλεεκπαίδευση, οι οποίες είναι αρκετές για τον κάθε ένα με βασικές απλές γνώσεις υπολογιστή, να μπορεί να διαχειριστεί το eshop Εύκολα και Απλά. Θα μάθετε πώς να προσθέτετε προϊόντα, πώς να διαχειρίζεστε το στοκ, πώς να επικοινωνείτε με τον πελάτη. Παράλληλα θα σας παρέχουμε εκπαιδευτικό βίντεο στο οποίο θα μπορείτε να ανατρέξετε ανα πάσα στιγμή. Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας με email support να λύσουμε κάθε τυχόν θέμα οπιαδήποτε στιγμή.

Αναλυτικότερα:

Ένα eshop δεν είναι ένα μαγικός αυτόματος πωλητής που τον εγκαθιστάς και δουλεύει μόνος του. Ένα eshop χρειάζεται συντήρηση, υποστήριξη, αναναίωση, διαρκή ενημέρωση προϊόντων, και διαχείρηση, όπως κάθε φυσικό κατάστημα. Για αυτό το προσφέρουμε με ετήσια συνδρομή και υποστήριξη, και όχι με μια “one off” χρέωση. Όπως ένα φυσικό κατάστημα χρειάζεται τον πωλητή πίσω από τον γκισέ, έτσι και το eshop σας θα χρειαστεί έναν υπάλληλό σας πίσω από τον υπολογιστή να διαχερίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις πωλήσεις. Εμείς θα του προσφέρουμε αρχική εκπαίδευση, αλλά και διαρκή τεχνική υποστήριξη. Με ένα αναλυτικό εκπαιδευτικό βίντεο, και online εκπαίδευση δύο ωρών, περνάμε βήμα-βήμα από όλες τις διαδιασίες που χρειάζονται. Έχουμε κάνει ήδη όλη τη δύσκολη δουλειά, και έχουμε φροντίσει να απλοποιήσουμε το δικό σας κομμάτι, ώστε και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις, να διαχειρίζεστε το eshop σας άνετα. Αν και τα eshops που κατασκευάζουμε απευθύνονται σε μικρά – μεσαία καταστήματα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Αν τα προϊόντα σας και οι πωλήσεις σας αυξηθούν, μπορείτε να τα καταχωρείτε μαζικά με ενα spreadsheet. Οπότε πρακτικά κάθε μαγαζί, από το πιο μικρό, μέχρι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση, από ένα απλό κατάστημα ειδών δώρου, μέχρι περίπλοκα καταστήματα ανταλλακτικών, και ηλεκτρονικών, που απαιτούν οργάνωση αποθήκης, μπορουν να αποκτήσουν το eshop μας με χαμηλότατο κόστος. Παρέχουμε βασικό SEO ώστε να μπορεί να βρεί τα προϊόντα σας όποιος τα ψάχνει. Ακόμα και ένας αρχάριος διαχειριστής, μπορεί να προσθέσει, να αφαιρέσει, και να κατηγοριοποιήσει τα προϊόντα.

Αν κάποια στιγμή στην πορεία δεν έχετε χρόνο να διαθέσετε ή απουσιάζει ο υπάλληλος-διαχειριστής, μπορούμα να διαχειριστούμε το eshop σας, για όσο χρόνο χρειαστείτε, με χαμηλό κόστος. Επίσης αν επιθυμείτε να αναλάβουμε τη διαχείρηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ζητήστε μας προσφορά.

Τι κάνει το eshop μας τόσο οικονομικό;

Η φιλοσοφία μας είναι η αλότητα και η λειτουργικότητα.

Χρησιμοποιούμε ένα μόνο συγκεκριμένο λογισμικό (cms). Αυτό το λογισμικό το χρησιμοποιούμε χρόνια, και γνωρίζουμε κάθε λειτουργία του που θα χρειαστούμε. Το έχουμε παραμετροποιήσει, ώστε να είναι απλοποιημένο, γρήγορο, αποτελεσματικό και λειτουργικό χωρίς προβλήματα. Μετά από μία ώρα εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη, ο μέσος επιχειρηματίας ή υπάλληλος, με λίγες γνώσεις υπολογιστή, μπορεί να κατανοήσει τη λειτουργία του, και με εξάσκηση λίγων ημερών, μπορεί να διαχειριστει πλήρως το eshop μόνος του.

Χρησιμοποιούμε ένα και μόνο design (template). Χρησιμοποιούμε ένα και μόνο δοκιμασμένο πρότυπο, χωρίς βαριά γραφικά και πολύπλοκα εφέ. Η γνώμη μας είναι ότι η προσαρμογή λογότυπου, χρωμάτων, γραμματοσειρας, είναι αρκετή για να ταιριάξει το eshop στο χαρακτηρα της επιχείρησης. Η ευχρηστία και η λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι που μας ενδιαφέρει, και όχι ο εντυπωσιασμός. Το περιεχόμενο είναι άλλωστε που ενδιαφέρει τον πελάτη σας να αγοράσει, και οτιδήποτε άλλο του αποσπά την προσοχή. Η ευκολία του να δει, να επιλέξει και να παραγγείλει, εξαρτάται από την απλότητα του σχεδιασμού και της λειτουργίας του eshop.

Δεν επιδειώκουμε το άμεσο γρήγορο κέρδος, γιατί ξέρουμε ότι και εσείς κέρδος δε θα έχετε από την πρώτη μέρα, αλλά μετά από κάποιο χρόνο απροβλημάτηστης λειτουργίας, και ο σκοπός θα είναι το κέρδος αυτό να αυξάνετε γραμμικά. Πολλές εταιρίες σας ζητάνε να κάνετε μια τελική μεγάλη επένδυση με ελπίδα για μακροχρόνια απόσβεση, και σας αφήνουν να το καταφέρετε μόνοι σας. Δεν είναι λίγα τα πανάκριβα eshops που υπολειτουργούν, για διάφορους λόγους και προβλήματα, που εμφανίζονται στην πορεία. Δεν είναι λίγα τα ακριβά eshops, που ήταν τόσο περίπλοκα στη διαχείρηση, και η συντήρησή τους απαιτούσε επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό. Εμείς ξεκινάμε μαζί σας, με μια μικρή ετήσια επένδυση από εσάς. Το αρχικό μας κέρδος είναι μηδενικό – όπως άλλωστε θα είναι και το δικό σας, μέχρι να αρχίστε τις πωλήσεις. Μέχρι τότε εμείς είμαστε δίπλα σας, για εκπαίδευση, και τεχνική υποστήριξη. Αλλά και μετά φροντίζουμε για συντήρηση και εγγύηση απροβλημάτιστης λειτουργίας του καταστήματός σας. Οπότε το κέρδος μας βασίζεται και εξαρτάται από το δικό σας κέρδος, από τη μακροχρόνια ικανοποίησή σας από το eshop σας και από τη διαρκή συνεργασία μας. Με λίγα λόγια το κέρδος μας εξαρτάται από την επιτυχία του eshop σας, όχι από τον εντυπωσιακό και πολύπλοκο σχεδιασμό του.

Βασιζόμενοι στην απλότητα, το eshop που θα σας παραδώσουμε θα είναι το απλούστερο δυνατό για να το διαχειριστείτε. Ακόμα και αν στην αρχή βρίσκετε δυσκολίες, ή αν κάποια στιγμή στην πορεία δεν έχετε χρόνο να αφιερώσετε στη διαχείρηση, το eshop σας δε θα μείνει ανενεργό. Με μικρό επιπλέον κόστος μπορούμε να αναλάβουμε την έκτακτη ή μακροχρόνια διαχείρισή του και την καταχώρηση των προϊόντων σας.

Τέλος, με μικρό επιπλέον κόστος αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων σας.

Νομίζουμε ότι η ερώτηση, πως καταφέρνουμε τόσο χαμηλό κόστος, με απλότητα, λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα, με ετήσια συνδρομή, ετήσια υποστήριξη, και μακροχρόνια συνεργασία, απαντήθηκε. Για κάθε άλλη διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Δεν Κάνουμε:

Θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξε απο χιλιάδες πρότυπα, και από δεκάδες λογισμικά? Δεν το προσφέρουμε. Εμείς χρησιμοποιούμε ένα λογισμικό και ένα πρότυπο, για να μπορούμε να εγγυηθούμε απροβλημάτιστη λειτουργία.

Θέλετε πειραματισμούς, με αλλαγές στο eshop layout, διάφορα εφέ, για να πετύχετε ένα eshop που “κάνει μπαμ” στα μάτια του επισκέπτη? Δεν το παρέχουμε, γιατί εμείς θέλουμε τον επισκέπτη να δει τα προϊόντα σας, όχι την ιστοσελίδα που θα σας φτιάξουμε. Βαριά πολύπλοκα εφέ, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνουν το eshop πιο αργό, και να αποσπάσουν την προσοχή του θεατή από τα προϊόντα σας. Εμείς θα προσαρμώσουμε μόνο τα χρώματα, το λογότυπο και τη γραμματοσειρά στο στυλ της επιχείρησης σας. Και φυσικά το περιεχόμενο. Το περιεχόμενό σας είναι που θα χαρακτηρίσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, όχι το δικό μας design.

Θέλετε τα προϊόντα σας να είναι πρώτα στην Google αναζήτηση, και εσείς οι πρώτοι άνθρωποι που θα πατήσουν στον Άρη? Η Google έχει φροντίσει ο αλγόριθμός της να βγάζει ψηλά τις σελίδες που ήδη έχουν επισκεψιμότητα, ή/και διαφημίσεις της. Εμείς προσφέρουμε βασικό SEO και ότι είναι απαραίτητο, για να βρίσκει τα προϊόντα σας αυτός που τα ψάχνει. Δεν υποσχόμαστε κάτι που δεν γίνεται.

Έκπτωση: Όπως θα έχετε αντιληφθεί, το κόστος μας είναι το χαμηλότερο δυνατό. Δεν υπάρχουν περιθώρια έκπτωσης.